betonstone


GEEFT RUIMTE

Home

Beton Stone

Gallery

Kleurenpalet

Workshops

Contact

Webdesign: Lowland Vormgeving

Beton Stone

Betonstone

Betonstone is een minerale Quartz Cement met een natuurlijke, warme uitstraling. Betonstone kan toegepast worden op veel verschillende ondergronden en is eenvoudig aan te brengen op zowel grote als kleinere oppervlaktes. Betonstone is in verschillende kleuren te verkrijgen. Zowel in betongrijs en antraciet, als ook in diverse natuurtinten en kleuren, waaronder beige, bruin en taupe.

Geboend beton Beton Cire
Na droging kan Betonstone worden afgewerkt met een was of een finish, in het Frans ook wel Beton Cire (het boenen van beton) genoemd. Door de speciaal ontwikkelde finishes zijn er veel mogelijkheden voor toepassing in bijvoorbeeld badkamers of op vloeren . Met de juiste techniek kan het zelfs op meubilair of werkbladen verwerkt worden. Door middel van de verschillende finishes wordt een prachtig eindresultaat behaald. Denk hierbij aan mooie effecten zoals een patina-, vintage- of matte betonlook.

Economische verwerking
Door het ‘nat in nat’ systeem kan Betonstone in één laag worden aangebracht en worden afgewerkt. Dit is een bijzondere eigenschap waardoor tijdwinst wordt behaald. Op deze wijze kan er economisch gewerkt worden. Vergelijkbare producten hebben vaak de eigenschap dat ze in meerdere lagen verwerkt moet worden. Betonstone kan in één dag aangebracht worden. Na droging kan de gewenste finish eenvoudig worden aangebracht.

Hard en sterk
Betonstone heeft door de samenstelling met Quartz de eigenschap dat ze zeer hard wordt. Ook wordt een hoge hittebestendigheid bereikt. Door de toevoeging van micro glasvezels is Betonstone in lichte mate flexibel en wordt het totale oppervlak tot een sterk geheel. Dit voorkomt onder andere scheurvorming.

Workshops
Er worden diverse professionele workshops georganiseerd waar kennis, technieken en toepassingen van Betonstone worden aangeleerd. Heeft u interesse? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!