Terrastone


SCHOONHEID

DOOR EENVOUD

Home

Beton Stone

Gallery

Kleurenpalet

Workshops

Contact

Webdesign: Lowland Vormgeving

Terrastone Basic

Terrastone Basic

Terrastone Basic is, evenals Terrastone Professioneel, een natuurproduct. Door de unieke samenstelling van kalken, gipsen en fijne cementen ontstaat dit bijzondere wandafwerkingsproduct. Terrastone Basic is toepasbaar op vrijwel alle binnenwanden, met uitzondering van met water belaste muren in de badkamer. Terrastone bestaat uit een basis poedermateriaal en wordt droog aangemengd met de desbetreffende pigmenten. Vervolgens wordt water toegevoegd om het tot een verwerkbare pasta te maken. Terrastone Basic is verkrijgbaar in 26 kleuren.

Afwerking
Door verschillende technieken en afwerking kan Terrastone in veel situaties en op verschillende decoratieve manieren worden afgewerkt. De manier van pleisteren is hierbij bepalend. Gedacht kan worden aan een afwerking met een robuuste, landelijke of juist modern strakke uitstraling. Door de optionele toevoeging van grovere bestanddelen kan aan Terrastone Basic een extra dimensie gegeven worden voor een meer robuuste uitstraling

Ecologisch en milieubewust
Met Terrastone kiest u voor een milieubewuste afwerking. Terrastone bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen. Het materiaal ademt en heeft door zijn natuurlijke grondstoffen de eigenschap dat het de lucht in de ruimte filtert.

Duurzaam
Door zijn krachtige grondstoffen is Terrastone een duurzaam product. Het is door en door gekleurd. Een voordeel is dat een kleine beschadiging hierdoor vaak nauwelijks zichtbaar is.

Workshops
Er worden diverse professionele workshops georganiseerd waar kennis, technieken en toepassingen van Terrastone worden aangeleerd. Heeft u interesse? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!